Napi Művészet

Napi Művészet

Régi porcelán tányérok újjászületése

2023. április 10. - salpar

Robert Strati képzőművész ha eltörött egy porcelántányér nem kinlodott a pillnatragasztóval, hanem feltette a vászonra és kiegészítette egy gyönyörű monokróm tinta rajzzal...

evolved-1-960x1203_2x.jpg

evolved-2-960x976_2x.jpg

evolved-3-960x663_2x.jpg

evolved-4.jpeg

evolved-5-960x628_2x.jpg

evolved-6-960x831_2x.jpg

evolved-7-960x1144_2x.jpg

evolved-hero.jpg

Fotók egy 160 éves kamerával

Giles Clement Nashvillei fotós fogott egy több mint 160 éves fényképezőgépet és egy olyan módszert (a ferrotípiát) használt, amit az 1860-as években gyakoroltak leginkább." Mindegyik kép 10 perc alatt készült el, és rengeteg fényre volt szükség, és bár már 16 éve fotózok reggeltől estig, még mindig felmegy bennem az adrenalin, ha egy jó képet csinálok." 

ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement

 

 

 

 

ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement

 

 

ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement

"Megfagyott virágok" jégszobor by Azuma Makoto

Azuma Makoto japán művész több száz fagyott virágból készített elképesztő jégszobrot, egy befagyott tó jegén a Notsuke félszigeten, Hokkaido keleti partján. Ez a harmadik ilyen szobor, amit itt készített az elmúlt három télen. Makoto munkájával a klimaváltozásra kivánja felhívni a figyelmet...

makoto-2-e1677078239709.jpg

01-086-101a3035-4.jpg

 

azuma-makoto-freezes-vibrant-bouquets-of-flowers-.jpg

azuma-makoto-freezes-vibrant-bouquets-of-flow_1.jpg

 

Putyin portré több mint 5600 darab töltény hüvelyből

Több mint 5600 darab töltény hüvelyből készített Putyin portrét egy ukrán művész. A legtöbb hüvely kalasnyikov gépfegyverből származik. Önkéntesek gyűjtötték össze a Donyecki repülőtéren és más a Kelet-Európai harctereken. A Kievi művész négy hónap alatt készítette el az alkotást amelynek a Háború arca címet adta. A rendhagyó Putyin portréjával valaha Kelet-Ukrajnai háború értelmetlenségére és szörnyűségére akarta felhívni a figyelmet. 

érdekes művészet

 

 

 

 

érdekes művészet

 

érdekes művészet érdekes művészet érdekes művészet érdekes művészet érdekes művészet

Hiperrealista kézzel rajzolt portré

Diego Fazio Olaszországban alkotó rajzoló, művészi körökben DiegoKoi-ként ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy úgy rajzol a ceruzával ahogy csak néhányan a világon. A legújabb darabjának a címe “Sensazioni”, ami olyan élethűre sikerült, mint egy fénykép. Gyakran találkozhatunk olyan tehetségekkel, akik szokványos eszközökkel valósághű műveket hoznak létre, az árnyoldala a dolognak azonban az, hogy az elismerés mellet a vádak is érkeznek. Sokan gyanakszanak ilyenkor a photoshop, fotók használatára. Diego Fazio ezt szerette volna megelőzni azzal, hogy a folyamat közben is készített képeket. A “Sensazioni” 200 munkaóra alatt készült el.

  

művészet portré hiperrealista rajz diego fazio

 

Tovább

Babák mint pici Disney-hercegnők

Egy fotós, Karen Marie készített kisbabákról olyan képeket, amiken hercegnőként jelennek meg. A fotós három gyermek anyukája, 11 éve készít fotókat kismamákról és újszülöttekről, mellette pedig szülésznőként is dolgozott. Azért találta ki ezt a projektet, mert a Disney-mesék mindig nagyon fontos részei voltak az életének. A babák megszemélyesítik Arielt, a kis hableányt, Hófehérkét, Csipkerózsikát, Belle-t, a szépséget és Jázmint az Aladdinból.

 

Tovább

Biciklivel rajzol a térképre a kerékpáros

Stephen Lund naponta 70 kilométert teker le, és egy GPS-es alkalmazás segítségével kerékpározásával a várostérképekre különböző dolgokat rajzol. Mióta a projektet elkezdte, több, mint 22000 kilométert tekert le (leghosszabb rajzához 220 kilométert kellett megtennie).

 

érdekes hihetetlen biciklivel rajzolt

Tovább
süti beállítások módosítása